Vorige pagina

Madolex techniekers met een hart voor techniek

Madolex techniekers zijn hooggekwalificeerde & ervaren onderhouds- en storingstechniekers. Ze hebben een hart voor hun vak én zijn hartelijk in de omgang.

Onze gedreven techniekers gaan aan de slag in productiebedrijven in verschillende sectoren in Limburg en de Kempen. Samen met het onderhoudsteam van de klant houden ze de productiemachines draaiende en optimaliseren ze het productieproces. Daarbij is veiligheid steeds een topprioriteit.

We mogen werken voor toonaangevende bedrijven in de meest uiteenlopende sectoren, denk maar aan: voeding, machinebouw, metaal, kunststof, papier & karton, automotive, drukkerijen, drank, tabak, …

Over Merk-waardige Madolex'ers

Al onze Madolex’ers zijn ervaren vakspecialisten met:

 • Ruime en relevante technische ervaring in productieomgevingen
 • Expertise in meerdere sectoren
 • Veiligheidskledij en een uitgebreide gereedschapskoffer
 • Veiligheidscertificaten: VCA, heftruck, hoogwerker, rolbrug
 • Een vlotte babbel & sociale vaardigheden

Tot slot zijn het échte teamplayers. 

We streven altijd naar de perfecte match tussen klant & technieker en zijn pas tevreden als zij dat ook zijn!

Merk-waardige Madolex'ers inschakelen

De ervaren vakmannen van Madolex optimaliseren productieprocessen door middel van:

 • Onderhoud en herstelling van het machinepark en de installaties
 • Preventieve controles
 • Oplossen van storingen
 • Productiestilstanden beperken
 • Revisies van productiemachines
 • Bijstaan en adviseren van de operatoren

waarbij rendementsverhoging en kostenbesparing het resultaat zijn.

Bij ons staan de techniekers centraal!

Madolex-techniekers krijgen steeds de kans om hun carrière te boosten. Al onze techniekers komen in verschillende sectoren terecht waardoor ze veel bijleren en groeien. Verder bestaat er ook de mogelijkheid om kennis te verbreden aan de hand van specifieke opleidingen.

Een werkdag van een merk-waardige Madolex’er ziet er altijd anders uit. Wij bieden techniekers een interessante job, waarbij ze opdrachten krijgt van enkele weken, maanden tot jaren. Dankzij die afwisseling leren ze verschillende technieken en machines beheersen.

Bovendien begeleiden wij onze techniekers bij alle opdrachten en zorgen we voor een goede opvolging. Ze genieten van werkzekerheid, een vast contract en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.

Tot slot zien we er op toe dat alle techniekers in een aangename werkomgeving terechtkomen, waarbij welzijn op de eerste plaats komt. Een goede work-life balance is daarbij cruciaal.

Onze klanten: actief in verschillende sectoren

Ontdek hier welke bedrijven onze techniekers inschakelen.

Voel jij je nu al thuis? Neem dan zeker eens een kijkje tussen onze vacatures voor onderhouds- en storingstechnici of solliciteer spontaan! Wij staan alvast te popelen om jou te ontmoeten en je toe te voegen aan ons team van techniekers!

Ben je een productiebedrijf en heb je vragen over een mogelijke samenwerking? Of heb je een bepaalde technische uitdaging? Neem dan contact met ons op, we staan je graag met raad en daad bij!

Meer te weten komen over Madolex? Volg ons dan zeker op Facebook en LinkedIn!

Yasar techniekers