Alles draait rond jou
bij Madolex

Madolex richt zich op bedrijven in de maakindustrie in België in de regio’s Limburg en Antwerpse Kempen. Ons doel? Productie-output duurzaam optimaliseren zodat alle productieprocessen op rolletjes lopen.

Dat doen we bij Madolex aan de hand van drie gespecialiseerde diensten:

  1. consultancy
  2. ervaren techniekers
  3. engineers

Madolex Belgium opereert onder het goedkeurend oog van bestuurders Olav Bult en Stijn Gijbels.

Madolexers

Bij Madolex staan de techniekers en engineers centraal. Alles draait rond jou als Madolex-medewerker, dat mag je letterlijk nemen!

Onze Madolexers zijn een krak in hun vak en hebben expertise in verschillende sectoren. Daarnaast zijn ze ook hartelijk, joviaal en no-nonsense.

Madolex Belgium werkt vanuit de kantoren in Genk en Geel, toch zijn we één hecht team. We organiseren regelmatig toffe teambuildings om de teamgeest te boosten. De ideale gelegenheid om nieuwe Madolexers te leren kennen, bij te praten en ervaringen uit te wisselen.

Hartelijke aanpak

Onze techniekers en engineers weerspiegelen de hartelijke aanpak van Madolex. Persoonlijk contact met medewerkers en klanten is een evidentie. We gaan geregeld langs bij onze klanten om te kijken of alles op rolletjes loopt.

Onze cultuur? Die kan je gerust gastvrij noemen. Olav, Stijn en hun team staan letterlijk tussen de klanten en de Madolexers.

Een hartelijk gesprek

Tijdens een eerste kennismaking luisteren we aandachtig naar jouw uitdagingen en wensen. Met opgedane vakkennis in het achterhoofd, denken we graag mee om tot de perfecte oplossing én samenwerking te komen.

Matchmaking & transparantie

Vervolgens zoeken we uit welke Madolexer of welke optimalisatie het best beantwoordt aan jouw uitdagingen. Daarbij kan je er steeds op rekenen dat we transparant en open communiceren.

Hartverwarmend aanspreekpunt

We vinden het belangrijk dat de samenwerking vlot verloopt, een consequente opvolging is daarbij cruciaal. Daarom is er op regelmatige tijdstippen ruimte voor feedback. Bij Madolex kan je steeds terecht.

Flexibiliteit & correctheid

Alle medewerkers van Madolex dragen flexibiliteit hoog in het vaandel. Verder zorgen we ervoor dat alle administratie tot in de puntjes in orde is en correct verloopt.

Alles draait rond jou!

Bij Madolex ben je geen nummer. We kennen onze mensen en spreken ze aan met hun voornaam. Je bent een onmisbaar deel van het team. Jij moet je goed voelen bij Madolex én in je opdracht, voor minder gaan we niet.

Wil je jouw technische kennis bijschaven? We bekijken samen de mogelijkheden. Zit je met een vraag over je opdracht of wil je gewoon eens binnenspringen voor een babbel? Onze deur staat open en de koffie staat klaar.

Het allerbelangrijkste? Jij moet je goed voelen bij Madolex en in je opdracht. Voor minder gaan we niet. Loopt het toch niet helemaal op rolletjes? Dan schotelen we jou een andere opdracht voor.

Deel uitmaken van ons team?

Gaat jouw hart voor techniek sneller slaan bij het lezen van ons verhaal? Wil je deel uitmaken van een team waarin jij écht het verschil maakt? Bekijk onze vacatures! We ontvangen je graag voor een gezellige babbel in Genk of Geel.

Productiebedrijf?

Ben je een productiebedrijf en heb je vragen over een mogelijke samenwerking? Of heb je een bepaalde technische uitdaging? Neem dan contact met ons op, we staan je graag met raad en daad bij!