Vorige pagina

Over Madolex

Madolex Group vormt met vijf bedrijven, actief in Nederland, België, Duitsland en Tsjechië, een complementaire holding die zich richt op bedrijven in de maakindustrie. We zijn thuis in alle aspecten rondom productie en richten ons op het duurzaam optimaliseren van productie-output.

Madolex Belgium biedt hiervoor 3 gespecialiseerde diensten aan in de industrieel-technische markt:

Alle merkwaardige Madolex’ers staan garant voor het draaiende houden van productiemachines. Verder streven we naar optimalisatie van de productieprocessen met rendementsverhoging en kostenbesparing als uiteindelijk resultaat. Ben je geïnteresseerd in één van onze diensten of wil je bij ons aan de slag? Neem dan contact met ons op of bekijk onze vacatures.

In België opereert Madolex onder het goedkeurend oog van Olav Bult (bedrijfsleider) en Stijn Gijbels (operationeel manager). Ons op de voet volgen? Dan kan op Facebook en LinkedIn!

Olav en Stijn van Madolex

De hartelijke aanpak

Tijdens een meet & greet luisteren we aandachtig naar jouw uitdagingen en wensen. Met opgedane vakkennis in het achterhoofd, denken we graag mee om tot de perfecte oplossing én samenwerking te komen.

Vervolgens zoeken we uit welke merk-waardige Madolex’er of welke optimalisatie het best beantwoord aan de uitdaging(en). Daarbij kan je er steeds op rekenen dat we transparant en open communiceren.

We vinden het belangrijk dat de samenwerking aangenaam verloopt, een consequente opvolging is daarbij cruciaal. Daarom is er op regelmatige tijdstippen ruimte voor feedback. Bij Madolex kan je steeds terecht.

Alle medewerkers van Madolex dragen flexibiliteit hoog in het vaandel, ze werken in eigen regio en zijn snel ter plaatse. Verder zorgen we ervoor dat alle administratie tot in de puntjes in orde is en correct verloopt.

Madolex in de toekomst

Waar streeft Madolex naar in de toekomst?

Bedrijfsleider Olav Bult vertelt over de koers van het bedrijf en licht het integraal verbeterconcept toe.

Het programma om bedrijfsrendement te boosten.

5 GOEDE REDENEN OM MET ONS IN ZEE TE GAAN

Ger Camp CEO Factorywatch

“MET FACTORYWATCH® WILLEN WE EEN SIGNIFICANTE BIJDRAGE LEVEREN
AAN HET BEHOUD VAN DE MAAKINDUSTRIE BINNEN ONZE REGIO.”

GER CAMP
CEO MADOLEX GROUP