Ervaren techniekers met
een hart voor techniek

De techniekers bij Madolex hebben jaren ervaring op de teller staan. We werken steeds met ervaren techniekers die weten van aanpakken!

Ze hebben een grote verantwoordelijkheidszin en zijn échte teamspelers. Onze gedreven techniekers gaan aan de slag in productiebedrijven in verschillende sectoren in Limburg en de Kempen. Samen met het onderhoudsteam van de klant houden ze de productiemachines draaiende en optimaliseren ze het productieproces. Daarbij is veiligheid steeds een topprioriteit.

We mogen werken voor toonaangevende bedrijven in de meest uiteenlopende sectoren, denk maar aan: voeding, machinebouw, metaal, kunststof, papier & karton, automotive, drukkerijen, drank, tabak, …

Madolexers aan het woord

Madolexers

Onze Madolexers zijn stuk voor stuk een krak in hun vak. Daarnaast hebben ze expertise in verschillende sectoren. Bovendien zijn ze hartelijk, joviaal en no-nonsense. Dit zit er ook nog in hun toolbox:

  • ruime en relevante technische ervaring in productieomgevingen
  • expertise in meerdere sectoren
  • veiligheidskledij en een uitgebreide gereedschapskoffer
  • veiligheidscertificaten: VCA, heftruck, hoogwerker, rolbrug
  • tot slot zijn het échte teamplayers

We streven altijd naar de perfecte match tussen klant en technieker en zijn pas tevreden als zij dat ook zijn!

Madolexers inschakelen

De ervaren vakmannen van Madolex optimaliseren productieprocessen door middel van:
Onderhoud en herstelling van het
machinepark en de installaties
Preventieve
controles
Oplossen van
storingen
Stilstanden
van productie beperken
Revisies van
productiemachines
Rendementsverliezen lokaliseren en oplossen aan productiemachines-en processen

Alles draait rond jou als technieker!

Als Madolex-technieker krijg je steeds de kans om je carrière te boosten. Al onze techniekers komen in verschillende sectoren terecht waardoor ze veel bijleren en groeien. Verder bestaat er ook de mogelijkheid om je kennis te verbreden aan de hand van specifieke opleidingen.

Een werkdag van een Madolexer ziet er altijd anders uit. We bieden jou een interessante job met toffe langdurige opdrachten en dus continuïteit en werkzekerheid. Madolex is actief in verschillende sectoren. Dit betekent voor jou dat je veel verschillende technieken en machines leert kennen.

Bovendien begeleiden wij jou als technieker bij alle opdrachten en zorgen we voor een goede opvolging. Je geniet van werkzekerheid, een vast contract en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.

Heb je een nieuwe veiligheidsjas of extra werkschoenen nodig? Geen probleem, bij Madolex zorgen we hier voor! Wil je jouw technische kennis bijschaven? We bekijken samen de mogelijkheden. Zit je met een vraag over je opdracht of wil je gewoon eens binnenspringen voor een babbel? Onze deur staat open en de koffie staat klaar.

Het allerbelangrijkste? Jij moet je goed voelen bij Madolex en in je opdracht. Voor minder gaan we niet. Loopt het toch niet helemaal op rolletjes? Dan schotelen we jou een andere opdracht voor.

Onze klanten: actief in verschillende sectoren

Ontdek hier welke bedrijven onze techniekers inschakelen

Technieker?

Gaat jouw hart voor techniek sneller slaan bij het lezen van ons verhaal? Wil je deel uitmaken van een team waarin jij écht het verschil maakt? Neem dan zeker eens een kijkje tussen onze vacatures voor onderhouds- en storingstechnici of solliciteer spontaan! Want bij Madolex draait het rond jou!

Productiebedrijf?

Ben je een productiebedrijf en heb je vragen over een mogelijke samenwerking? Of heb je een bepaalde technische uitdaging? Neem dan contact met ons op, we staan je graag met raad en daad bij!