Hogere technische profielen

Engineers die het verschil maken

Engineers focussen zich bij elke opdracht op de verbeterpunten. Is er iets wat beter, sneller, efficiënter of effectiever kan? Dan brengen ze dat aan het licht.

Productiebedrijven in verschillende sectoren over heel Limburg en de Antwerpse Kempen kunnen bij Madolex terecht voor ervaren engineers. Onze gepassioneerde Madolexers komen op tijdelijke basis jouw team versterken.

Is er nood aan bijkomende ondersteuning in productie, maintenance of engineering? Dan is een engineer van Madolex dé oplossing.

Gedreven specialisten

Wat is dat nu precies, een engineer?
appvalvas
Project
engineer
appvalvas
Automation
engineer
appvalvas
Process
engineer
appvalvas
Teamleader
onderhoud
appvalvas
Werkvoorbereider onderhoud
appvalvas
Mechanisch of elektrisch tekenaar
appvalvas
Productie- of maintenance engineer
appvalvas
Maintenance
manager

Op onze Madolexers
kan je rekenen

Onze Madolexers zijn stuk voor stuk een krak in hun vak. Ze gaan aan de slag als uitbreiding en versterking van jouw team. Ook staan ze klaar bij langdurige ziekte of als je achterstand wil inhalen. Dit zit er ook nog in hun toolbox:

  • ruime en relevante technische ervaring in productieomgevingen
  • expertise in meerdere sectoren
  • zijn sterk in analyse en organisatie
  • tot slot zijn het échte teamplayers

Dankzij de tijdelijke inzet van een engineer ondersteunen we jouw team efficiënt. Jij geniet van een snelle back-up tijdens de zoektocht naar geschikte medewerkers om jouw team te versterken.

We zijn flexibel in tijdsduur en jij haalt de kennis en ervaring tijdelijk in huis waardoor we samen het gewenste doel bereiken.

Onze klanten: actief in verschillende sectoren

Ontdek hier welke bedrijven onze Madolexers inschakelen.

Alles draait rond jou als engineer

Als engineer krijg je steeds de kans om je carrière te boosten. Al onze engineers komen in verschillende sectoren terecht waardoor ze veel bijleren en groeien. Verder bestaat er ook de mogelijkheid om je kennis te verbreden aan de hand van specifieke opleidingen.

Een werkdag van een Madolexer ziet er altijd anders uit. Wij bieden jou een interessante job, waarbij je opdrachten krijgt van enkele weken, maanden tot jaren. Dankzij die afwisseling leer je verschillende technieken en machines beheersen.

Bovendien begeleiden wij jou als engineer bij alle opdrachten en zorgen we voor een goede opvolging. Je geniet van werkzekerheid, een vast contract en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.

Wil je jouw technische kennis bijschaven? We bekijken samen de mogelijkheden. Zit je met een vraag over je opdracht of wil je gewoon eens binnenspringen voor een babbel? Onze deur staat altijd open!

Het allerbelangrijkste? Jij moet je goed voelen bij Madolex en in je opdracht. Voor minder gaan we niet. Een goede work-life balance is daarbij cruciaal. Loopt het toch niet helemaal op rolletjes? Dan schotelen we jou een andere job voor. Simple as that.

appvalvas

Engineer?

Gaat jouw hart voor techniek sneller slaan bij het lezen van ons verhaal? Wil je deel uitmaken van een team waarin jij écht het verschil maakt? Neem dan zeker eens een kijkje tussen onze vacatures !

Productiebedrijf?

Ben je een productiebedrijf en heb je vragen over een mogelijke samenwerking? Of heb je een bepaalde technische uitdaging? Neem dan contact met ons op, we staan je graag met raad en daad bij!