consultancy madolex

Consultancy, de extra schakel in je productiebedrijf

Met onze dienst consultancy bieden we expertise aan om je productiebedrijf op rolletjes te laten lopen. De gespecialiseerde consultants van Madolex adviseren en ondersteunen je tijdelijk daar waar nodig.

We vertrekken altijd vanuit de specifieke vraag van de klant. Wil je je productierendement verhogen? Heb je ondersteuning nodig rond je veiligheidsbeleid of ben je op zoek naar een manier om procedures, werknemersinfo en andere interne communicatie te stroomlijnen? Madolex biedt een oplossing op maat!

Ondersteuning of consultancy nodig in je productiebedrijf?

Consultancy in de praktijk

De dienst consultancy bestaat uit drie domeinen:

Procesoptimalisatie

Madolex helpt productiebedrijven, zowel technisch als organisatorisch, verbeterpotentieel om te zetten in winst. En dat met bestaande machines en de eigen medewerkers. Samen met de klant gaan we voor een efficiëntere en effectievere productie.

Safety - veiligheidsexpertise

Onze Consultant Preventieadviseurs komen in jouw bedrijf ondersteuning bieden in het volledige veiligheidsbeleid of projectmatig met bijvoorbeeld het uitrollen van LOTOTO-procedures, opmaken van CE-dossiers, advies rond instructiekaarten, …

Appvalvas

Appvalvas is een digitaal informatieplatform waar je informatie op kan delen om je interne communicatie te stroomlijnen. Denk maar aan persoons- of machinegegevens, informatie rond opleidingen, keuringsverslagen en allerlei instructies. Je medewerkers kunnen alle belangrijke info direct terugvinden. Madolex helpt je om de software van Appvalvas op je werkvloer te integreren.

Beroep doen op
de consultancy van Madolex?